Mantalsskriv dig i Älvdalens kommun och upptäck flera fördelar!

Som mantalsskriven i Älvdalens kommun har du möjligheter till kommunpass och trailcykelpass. Kommunpasset ger dig och din familj möjlighet att åka i både Idre Fjälls, Idre Himmelfjälls och Fjätervålens skidbackar under hela vintersäsongen till kraftigt reducerat pris. I samma anda finns även trailcykelpass för mantalsskriva som gäller under barmarkssäsongen.

Är du och din familj inte mantalsskriven i Älvdalens kommun får ni köpa kommunpass eller trailcykelpass till ordinarie pris.

Priser för kommunpass och trailcykelpass

Kommunpasset säsongen 2023–2024 säljs till mantalsskrivna i Älvdalens kommun till ett pris av 1 590 kr för vuxen (från och med 16 år) och 980 kr för personer under 16 år som ej går i skolan i Älvdalens kommun.
F-9 i Älvdalens kommun erbjuds fritt Idrepass för hela säsongen. Du köper och hämtar ditt kommunpass på Idre Fjäll. Som mantalsskriven i Älvdalens kommun kan du även köpa trailcykelpass på Idre fjäll till reducerat pris. Barmarkssäsongen 2023 kostade trailcykelpasset 410 kr för den som var mantalsskriven i kommunen. För de barn som går i grundskola i Älvdalens kommun finns skolkort för trailcykel som är kostnadsfritt.

Varje år justeras priserna både på kommunpass och trailcykelpassen. Därför är det viktigt att du själv kollar upp vilka exakta priser som gäller just denna säsong.

Ta dig till Idre fjälls reception eller mejla reception@idrefjall.se så hjälper de dig med kommunpass och trailcykelpass!

 

Så passa på – flytta och mantalsskriv dig i Älvdalens kommun och njut av detta fantastiska utbud till reducerat pris!

Småviltsjakt för mantalsskrivna i Älvdalens kommun

Älvdalens och Särna-Idres Besparingsskog erhåller småviltsjakt för mantalsskrivna i Älvdalens kommun. För att veta mer om småviltsjakten – gå in på  Älvdalens Besparingsskog och klicka dig in på bilagan ”Jaktbestämmelser”. Gå in på Särna-Idre Besparingsskog och klicka dig in på ”Jaktbestämmelser”. Besparingsskogen uppdaterar jaktbestämmelserna varje år.